De koffers zijn gepakt - Reisverslag uit Hoofddorp, Nederland van Ruud, Pauline en Jing Hoogerwerf - WaarBenJij.nu De koffers zijn gepakt - Reisverslag uit Hoofddorp, Nederland van Ruud, Pauline en Jing Hoogerwerf - WaarBenJij.nu

De koffers zijn gepakt

Door: mingfay

Blijf op de hoogte en volg Ruud, Pauline en Jing

22 April 2010 | Nederland, Hoofddorp

De koffers zijn gepakt. Wereldkinderen heeft ons vanmiddag verzocht om morgen 16.00 uur op Schiphol te zijn in plaats van 18.00 uur in verband met de lange wachtrijen voor het inchecken. Vooralsnog zou de vlucht morgen moeten doorgaan. De vlucht van vanavond blijkt wel te zijn geannuleerd. Onze vlucht van morgenavond zal (hopelijk) weer de eerste zijn in een week tijd! Het is achteraf een geluk bij een ongeluk dat de tickets voor 22 april destijds dus niet rondkwamen! Als de vluchten allemaal volgens planning verlopen dan wordt het een reis van bijna 24 uur. Daar zien we wel tegenop maar aan de andere kant zijn we dolblij als het lukt om op tijd in Xi'an te zijn voor de overdracht van a.s. zondag. Erg onwerkelijk dat het belangrijke moment van elkaar voor het eerst zien nu zo dichtbij komt. Het is allemaal reuze spannend en de onzekerheid over de vluchten maakt het er niet beter op. We hopen snel goed nieuws te hebben.

• 22 April 2010 - 18:02

Hans En Marja:

Hoi
    wij wensen jullie een hele goede reis toe!

• 22 April 2010 - 18:22

Wendy, Daan & Floor:

We hopen van harte voor jullie dat de vlucht doorgaat! Sterkte gewenst met de lange reis en succes met de overdracht a.s. zondag! Spannend allemaal hoor!

X Wendy, Daan en Floor

• 22 April 2010 - 18:24

Petra En Marcel :

Lieve Pauline,Ruud en Jing,
    Ja zeker spannend! de hele week dacht ik eraan of de vlucht van jullie zou doorgaan.
    Wij willen jullie een hele goede reis wensen en vooral zondag dan zijn wij in gedachte bij jullie!!

Dikke knuffel van ons vijven!

• 22 April 2010 - 19:55

Franck,Judith, Rens:

Wij duimen voor jullie dat de vlucht doorgaat. Wij wensen jullie een hele goede reis en heel veel succes met de overdracht! Wij blijven jullie volgen en houden jullie natuurlijk ook op de hoogte!
    Liefs,
    Franck, Judith en Rens

• 22 April 2010 - 19:55

Ilse:

Hi family!

Super spannend zeg! Ik sla een kruisje (ipv het opsteken van een geluksballon omdat deze al eerder naar China is verstuurd ;))dat jullie vlucht morgen doorgaat.

Ik zou zeggen geniet van dit bijzondere moment!
    Ik zal zondag aan jullie denken. :)

Liefs,
    Ilse

• 23 April 2010 - 06:51

Eveline En Arthur:

Een fijne reis, we gaan er vanuit dat het allemaal doorgaat. We denken aan jullie.

Liefs Arthur, Eveline, Finn en Kai

• 23 April 2010 - 07:02

Maaike En Familie:

Hoi,
    Super spannend zeg! Vanavond al in het vliegtuig! Ik hoop dat jullie niet te lang hoeven te wachten op schiphol, zo sneu voor Jing (en jullie natuurlijk). Nogmaals een hele fijne reis, we gaan jullie volgen.
    liefs, Maaike, Ning, Eva en Martin

• 23 April 2010 - 08:17

Saskia En Victor:

Hele goede reis toegewenst en we hopen dat de lange reis mee valt.
    We denken aan jullie en heel veel succes en plezier zondag!
    We volgen jullie reis op de voet!
    Liefs

• 23 April 2010 - 09:21

Lenie Hoogerwerf:

een hele goede reis gewenst.Wat was het spannend van de week he,
    en nu nog eigelijk

groetjes leo lenie en de rest

• 23 April 2010 - 12:22

Charine:

fijne reis!

• 23 April 2010 - 12:26

Joyce, Willem + Rest:

Een hele goede reis en we kijken al uit naar het volgende bericht.

Geniet er van !

Joyce, Willem, Rosemarijn en Cathelijne