Een maand later
Blijf op de hoogte en volg Ruud, Pauline en Jing
28 Mei 2010 | Nederland, Hoofddorp
28 Mei 2010 - 12:57
Ron,Ellen,Tigo, Sven:
Leuk om te lezen dat het zo goed gaat met de familie!!!!!
Het blijft leuk om te lezen, ik hoop dat je het nog lang vol houd.
dikke kus van ons allen -
28 Mei 2010 - 14:45
Charine:
fijn dat het zo goed gaat! ook leuke foto's! -
28 Mei 2010 - 19:55
Leonie Zuger:
Jullie verslagen zijn heel leuk om te lezen. Ben blij voor jullie dat het allemaal goed gaat. Leuke foto`s! En Ruud, sterkte maandag, zal niet meevallen om de gewone draad weer op te pakken. Groetjes, ook van Jet. -
31 Mei 2010 - 20:35
Bart,Mireille&kids:
LIeve allemaal,
Wat mooi om te lezen dat ze het zo goed op pakt en dat Jing het zo goed op school doet. gezellige foto's het ziet er zo vertrouwd uit.
Liefs van ons
03 Juni 2010 - 08:47
Annemarie En Kees:
Welkom Ming Fay!
Je hebt na 3 jaar eindelijk je ouders gevonden en Ruud,Pauline en Jing hebben jou gevonden.Welkom in ons kleine fijne kikkerlandje. Je nieuwe huis ligt notabene in de polder,virtueel onder water.Als je goed luistert,dan hoor je echt de kikkers kwaken,vooral in de polder waar je nu woont. De polderkikkers kwaken weliswaar met een ander accent dan in Aerdenhout, maar net als alle kikkers zijn alle mensen familie van elkaar. -
03 Juni 2010 - 12:36
Petra En Marcel&kids:
Hoi,hoi, wat weer een leuk verslag! en weer heerlijke zonnige foto's!
Wat fijn dat ze zo lekker eet en alles aan het ontdekken is, echt genieten zoals ik het lees!
Wat goed dat Jing zo'n goed rapportverslag had,leergierig nou dat is hij zeker, dat had ik al gauw door!
Geniet lekker van het mooie weer en dat je nog lekker vrij bent! (helaas voor Ruud nu al niet meer) -
07 Juni 2010 - 18:08
Pleun, Ming EnYvonne:
Sorry, tot op heden hebben we jullie nog helemaal niet gefeliciteerd! Maar bij deze! Wat een mooie meid! Het lijkt me een pittige tante, daar krijgt Jing nog een hele dobber aan! Erg leuk, geniet ervan.